3400 Mezőkövesd

Pacsirta út 6.

Ha kérdésed van

+36 30 285 5761

Írj nekünk

info@mixersped.hu

Partnereink,
akikkel már hosszú ideje együttműködünk

Duna-Dráva Cementipari Kft.

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.

CRH Magyarország Kft.

A CRH Plc. a világ egyik vezető építőipari vállalata, mely közel 3100 telephelyén több mint 78 000 embert foglalkoztat. Jelenleg a CRH csoport a világ 31 országában az építőipari alapanyagok széles választékát kínálja ügyfelei számára, a legnagyobb piaci szereplő Észak-Amerikában, regionális vezető pozícióval bír Európában és megvetette lábát Ázsiában is. 

TBG Tiszabeton Kft.

A TBG TISZA BETON Kft. tiszaújvárosi székhelyén a beton gyártását 2 db teljesen automata, számítógéppel vezérelt keverő-berendezéssel végzi el. Üzemük Tiszaújvárosban a MOL Petrolkémia Zrt. területén található.

Frissbeton Kft.

A Frissbeton 1992-ben alakult meg az osztrák tulajdonú Bau Holding csoport magyarországi érdekeltsége alá tartozó Magyar Aszfalt Kft. 30. Direkciójaként. Az Ausztriában már oly jól csengő Frissbeton márkanév került át a magyarországi piacra is, ami azóta a hazai építőipari szakcégek körében elismert, a minőség és megbízhatóság záloga.

HE Hans Eibinger Magyarország Kft.

Fő profiluk új és használt önjáró betonpumpák, betonmixerek, PUMI-k, elosztógémek, ipari szivattyúk és ezek tartozékainak értékesítése és szervizelése, mint a német PUTZMEISTER márka hivatalos magyarországi képviselete.

Flott-Trans Kft.

A Flott-Trans Kft. belföldi és nemzetközi  fuvarozással, szállítmányozással, raktározással, és vámügynöki tevékenységekkel foglalkozik.

Ne vesztegess a szükségesnél több időt és energiát a betonozásra, bízd ránk a kivitelezést

Kérd tőlünk a személyre szabott árajánlatod, és segítünk kiválasztani számodra a megfelelő szolgáltatást és beton típust.