3400 Mezőkövesd

Pacsirta út 6.

Ha kérdésed van

+36 30 285 5761

Írj nekünk

info@mixersped.hu

Szakértő segítség a kivitelezésben
az első lépéstől az utolsóig

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden lehetséges igényt könnyen kitudjunk elégíteni, legyen szó kevertbeton értékesítésről, szállításról, betonpumpa- vagy csarnokpumpa szolgáltatásról.

Kevert betonszállítás és értékesítés

Mixerünk a betont előre keverten, kész állapotban szállítja az építkezésre, ezért csak a munkavégzés ideje alatt és kizárólag a szállító járművek számára szükséges biztosítani a helyet. Felhasználható házak alapozásához, terasz alapozáshoz, szerelőbeton kiöntéséhez, koszorú kiöntéséhez, betonfödém elkészítéséhez, járdák és utak készítéséhez.

Csarnokpumpa szolgáltatás

Olyan ipari csarnokoknál és épületeknél, ahol a belmagasság nem haladja meg a 6 métert igény esetén csarnokpumpa szolgáltatást tudunk nyújtani. Ellentétben a hagyományos nyitású betonpumpáknál, amely hasonló paraméterekkel bír, minimum 9 méteres belmagsság szükséges a megfelő munkavégzéshez és kivitelezéshez.

Betonpumpa szolgáltatás

Abban az esetben, ha a betont szállító jármű és a betonozni kívánt terület között nagyobb távolság van, akkor szükségessé válik a betonpumpa alkalmazása. Erre megoldást jelentkenek gépjárműveink, és betonpumpáink amelyek 28, 31 és 36 méteres gémkinyúlással rendelkeznek, melyek meghosszabbíthatók további csőtelepítéssel.

Ne vesztegess a szükségesnél több időt és energiát a betonozásra, bízd ránk a kivitelezést

Kérd tőlünk a személyre szabott árajánlatod, és segítünk kiválasztani számodra a megfelelő szolgáltatást és beton típust.